21 oktober 2021
(i)STEM, what else? - studiedag wegens corona uitgesteld tot 23 maart 2022

De voorbije jaren heeft de cel iSTEM Inkleuren samen met vele leerkrachten de resultaten van academisch onderzoek rond geïntegreerd STEM-onderwijs vertaald naar de concrete klascontext. Dit heeft geresulteerd in inzetbaar lesmateriaal voor secundair onderwijs. Bovendien heeft het voortschrijdend inzicht een operationele aanpak opgeleverd die leerkrachten en directies verder kan ondersteunen bij de uitrol van de nieuwe eindtermen van tweede en derde graad. Op deze themadag wordt via workshops en een postersessie het materiaal verspreid bij een zo groot mogelijke doelgroep om STEM-leerkrachten en directies optimaal te ondersteunen. Iedereen welkom Alle informatie en inschrijvingen via CNO Antwerpen: (link wordt later meegedeeld)

28 juni 2021

(i)STEM, what else? - studiedag 24 november 2021

Studiedag iSTEM what else?

(i)STEM, what else?” - Studiedag van de cel iSTEM Inkleuren op 24 november 2021.

De voorbije jaren heeft de cel iSTEM Inkleuren samen met vele leerkrachten de resultaten van academisch onderzoek rond geïntegreerd STEM-onderwijs vertaald naar de concrete klascontext. Dit heeft geresulteerd in inzetbaar lesmateriaal voor secundair onderwijs. Bovendien heeft het voortschrijdend inzicht een operationele aanpak opgeleverd die leerkrachten en directies verder kan ondersteunen bij de uitrol van de nieuwe eindtermen van tweede en derde graad.

Op deze studiedag wordt via workshops en een postersessie het materiaal verspreid bij een zo groot mogelijke doelgroep om STEM-leerkrachten en directies optimaal te ondersteunen.

Iedereen welkom!

Alle informatie en inschrijvingen via CNO, Antwerpen.


iSTEM, studiedag STEM, CNO