• by:
  • October 15th, 2019
  • Category: iSTEM, COOL voor iSTEM, POV

COOL voor iSTEM voor de Professionele Leergemeenschap van POV!


In samenwerking met het Provinciaal Onderwijs Vlaanderen organiseert de cel iSTEM inkleuren een aparte professionalisering rond de COOL voor iSTEM methodologie voor de Professionele Leergemeenschap binnen het POV.

COOL voor iSTEM voor de Professionele Leergemeenschap van POV!

In samenwerking met het Provinciaal Onderwijs Vlaanderen organiseert de cel iSTEM inkleuren een aparte professionalisering rond de COOL voor iSTEM methodologie voor de Professionele Leergemeenschap (PLG) van POV. 

In de plaats van vier sessies van een halve dag worden er hier twee volledige dagen ingepland. De eerste opleidingsdag (sessie 1 en 2) gaat door op 3 december 2019 van 9u30 tot 15u30. De tweede opleidingsdag (sessie 3 en 4) wordt voorzien op 10 maart 2020. Sessie 5 wordt georganiseerd op 28 mei 2020.

Deze opleiding is volledig gratis voor POV-leerkrachten secundair onderwijs die in teamverband iSTEM-materiaal willen ontwikkelen. 
De bedoeling is om leerkrachten vertrouwd te maken met de basisideeën van iSTEM, maar vooral om leerkrachten op weg te helpen met de praktische aanpak van de ontwikkeling van iSTEM-materiaal binnen de professionele leergemeenschap.

De 'COOL (COllaboratief Online Leren) voor iSTEM'- methodologie ondersteunt leerkrachtenteams om zelf kwalitatief iSTEM-materiaal te ontwikkelen en zo de lessen STEM naar een hoger niveau te tillen.

Locatie: 
POV
Bouwdewijnlaan 21, 8e verdieping
1000 Brussel

Kostprijs: Gratis

Meer informatie kan gevonden worden via het online-platform van POV.