• by:
  • October 10th, 2019
  • Category: iSTEM, COOL voor iSTEM

RTC West-Vlaanderen brengt COOL voor iSTEM ook naar Kortrijk!


In samenwerking met de RTC West-Vlaanderen organiseert de cel iSTEM inkleuren een aparte professionalisering rond de COOL voor iSTEM methodologie in Kortrijk voor de West-Vlaamse secundaire scholen.

RTC West-Vlaanderen brengt COOL voor iSTEM ook naar Kortrijk!

In samenwerking met de RTC West-Vlaanderen zal de professionalisering voor COOL voor iSTEM nu ook apart georganiseerd worden in Kortrijk voor de West-Vlaamse scholen. In de plaats van vier sessies van een halve dag worden er hier twee volledige dagen ingepland. De eerste opleidingsdag gaat door op 12 november 2019 tussen 9u tot 16u30. We voorzien een tweede opleidingsdag op 16 januari 2020. Enkel wie de opleiding op 12 november 2019 volgt, kan ook deelnemen aan deze tweede opleidingsdag.

Ook deze opleiding is volledig gratis voor leerkrachten secundair onderwijs die in teamverband iSTEM-materiaal willen ontwikkelen. 
De bedoeling is om leerkrachten vertrouwd te maken met de basisideeën van iSTEM, maar vooral om leerkrachten op weg te helpen met de praktische aanpak van de ontwikkeling van iSTEM-materiaal. 

De 'COOL (COllaboratief Online Leren) voor iSTEM'- methodologie ondersteunt leerkrachtenteams om zelf kwalitatief iSTEM-materiaal te ontwikkelen en zo de lessen STEM naar een hoger niveau te tillen.

Locatie: 
Provinciehuis Zuid-West-Vlaanderen
Universiteitslaan 2
8500 Kortrijk

Kostprijs: Gratis

Meer informatie kan ook gevonden worden op de website van de RTC West-Vlaanderen.