• by: Dwengo - AI in de Zorg
  • September 23rd, 2022
  • Category: robotics
AI in de Zorg

Leerlijn AI Op School

Robotics

AI in de Zorg

Uitdaging:
Onderzoek welke concepten nodig zijn om een beslissingsboom te kunnen construeren. Laat a.d.h.v. dezelfde concepten automatisch een beslissingsboom genereren met Python op basis van een reële dataset in de context van de Early Warning Score.


AI in de Zorg | iSTEM | Dwengo


Chatbot

Projectfiche

De projectfiche AI in de Zorg geeft een totaaloverzicht van de structuur van het project alsook de belangrijkste kenmerken zoals doelgroep en uitdaging. Het bevat een overzicht van alle aparte documenten die beschikbaar zijn.

Download de projectfiche hier.

Projecthighlight

De Early Warning Score (EWS) is een richtlijn die internationaal wordt gebruikt in ziekenhuizen om de gezondheid van een patiënt te kunnen inschatten. De EWS is gebaseerd op de vitale functies: bloeddruk, lichaamstemperatuur, hartslag, ademhalingsfrequentie, alertheid en zuurstofsaturatie.

Projectdocumenten

Website met lesmateriaal:

https://www.dwengo.org/care/

Te gebruiken onder de gebruikerslicentie: Creative Commons BY, NC, SA.

Projectkenmerken

Projectkenmerken Chatbot

Lees hier wat deze kenmerken betekenen.

Afwerkingsgraad

afwerkingsgraad istem

Lees hier wat dit betekent.


Leren ontwikkelen en van elkaar leren: de leersessies

“We have a dream! We have a team! En nu?” Wil jouw STEM-team leermateriaal ontwikkelen maar weten jullie niet goed waar te beginnen? Wil je graag leermateriaal van andere teams leren kennen om zelf toe te passen? Wil je weten hoe STEM nu écht werkt?

iSTEM lanceert leersessies waarop je met jouw team kan inschrijven. Meer info volgt binnenkort!

leersessies iSTEM
Aanverwante projecten


Geboeid door dit project?

In die mate dat je nog meer wilt weten over zaken als leerlingenbegeleiding of evaluatie? Of inspirerende tips of zelfs mogelijke valkuilen? Stuur een mailtje naar contact(at)istem.be en we brengen je in direct contact met de STEM-leerkracht(en) die de auteur(s) is/zijn van dit project. Verzoeken hiervoor zijn altijd van harte welkom! 

iSTEM