• by:
  • June 3rd, 2021
  • Category: cultuur
Stemmige muziek

Creatief met noten

Cultuur

Stemmige muziek

Uitdaging:
Wat betekent muziek in jouw leven? Wat doet het met jou? Kan je dat overbrengen aan anderen? 


Stemmige muziek iStem


Het project Stemmige muziek

Projectfiche

De projectfiche Stemmige muziek geeft een totaaloverzicht van de structuur van het project alsook de belangrijkste kenmerken zoals doelgroep en uitdaging. Het bevat een overzicht van alle aparte documenten binnen het project.
Download de projectfiche hier.

Project highlight

Dit project maakt deel uit van de volledige jaarplanning voor de basisopties STEM-wetenschappen. De leerlingen gaan op onderzoek naar geluid en muziek en ontwerpen en bouwen hun eigen instrument om emoties over te brengen naar anderen. Inclusief evaluatie- en oriëntatietips.

Projectdocumenten

Alle documenten (o.a. handleiding leerkracht, lijst eindtermen) hebben we in één pakket gebundeld; je kan die ook apart gebruiken. Download hier het ganse pakket (zip-file).
Te gebruiken onder de gebruikerslicentie: Creative Commons BY, NC, SA. 

Projectkenmerken

Projectkenmerken stemmige muziek iSTEM

Lees hier wat deze kenmerken betekenen.

Afwerkingsgraad

afwerkingsgraad istem

Lees hier wat dit betekent.


Leren ontwikkelen en van elkaar leren: de leersessies

“We have a dream! We have a team! En nu?” Wil jouw STEM-team leermateriaal ontwikkelen maar weten jullie niet goed waar te beginnen? Wil je graag leermateriaal van andere teams leren kennen om zelf toe te passen? Wil je weten hoe STEM nu écht werkt?

iSTEM lanceert leersessies waarop je met jouw team kan inschrijven. Meer info volgt binnenkort!

 

leersessies iSTEM
Geboeid door dit project?

In die mate dat je nog meer wilt weten over zaken als leerlingenbegeleiding of evaluatie? Of inspirerende tips of zelfs mogelijke valkuilen? Stuur een mailtje naar contact(at)istem.be en we brengen je in direct contact met de STEM-leerkracht(en) die de auteur(s) is/zijn van dit project. Verzoeken hiervoor zijn altijd van harte welkom! 

iSTEM